Hmm otsikoiden keksiminen on välillä vaikeaa ja sitten kun sen pitäisi olla mahdollisimma iskevä :D välillä noista otsikoista tulee tylsiä.

Tällä hetkellä tutustun tähän blogiin, pitäisi saada tästä sellainen omanlaisensa :) katsotaan osaanko tehdä tästä mitään? :D

Uusi viikko on tosiaan taas pyörähtänyt käyntiin, ajatella nyt on viimeinen viikko toukokuuta. Sanotaan että tämä kevät on mennyt uskomattoman nopeaan vauhtiin :/ välillä ei tahdo pysyä perässä, sitä tulee elettyä joko pari viikkoa perässä tai sitten olen välillä jopa viikon edellä :D noh kuitenkin kesälomaan on aikaa vielä neljä viikkoa, pakko laskea tämäkin viikko vielä, koska nyt on vasta maanantai :)

Lauantaina kävin töiden jälkeen tekemässä kaksi heräte ostosta :)

004-normal.jpg

Aivan ihana villatakki <3 kuvatessa väri hieman muuttui, mutta alkuperäinen väri on ihan kuin mulle tehty. Anttilasta ostin 34.90 €

003-normal.jpg

Olin jo pitemmäin aikaa haaveillut että haluaisin tämän tapaisen takin ja niinpä nyt kun sen sai Tarjoustalosta hintaan 25€ niin olihan se mentävä ja ostettava itselle :) väri muuttui hieman kuvatessa (lol älkää välittäkö kuvassa näkyvistä kengistä;D)

Kohta pitää alkaa valmistautua töihin lähtöön, jotenka taidanpa nyt lopetella.