Taas on torstai, nopeasti viikot menee. Ja kiirettä pitää töissäkin, se on taas tämä lähestyvä kesäloma joka saapuu aina "yllättäen" ja ruuhka-aikaa pukkaa melkoisesti. No mitäpä sitä valittamaan, pääasia on että on töitä :) saa nähdä mitä tänään on töissä luvassa? :)

Hmm nyt kun olen täällä vuodatuksessa ollut ja kirjoitellut muutaman kerran niin kyllä mulla on ikävä tonne blogspotin puolelle, mutta sinne en kyllä enää palaa ja jos jotain hyvää tästä vuodatuksesta sanon niin nyt ainakin kuvat on suhteellisen isoja, en koskaan osannut laittaa tonne blogspotiin sitä että kuvat olisivat olleet isoja, ne oli aina pieniä, no onneksi ne kuitenkin sai isonnettua kun kuvaa painoi.

Yksi miinus tässä vuodatuksessa tuntuu ainakin omalla kohdallani olevan etten saa musiikkivideoita liitettyä tai saan tietenkin, mutta tänne kopioituu vaan linkki, blogspotissa sain koko videon, en tiedä saankohan sitä koskaan tänne että näkyisi video eikä pelkkä linkin osoite?

Tälläisen hauskat jutut kopioin facebookista :)

943489_662394943775780_1008710556_n-norm

Juurikin näin aion ehdottomasti toimia kun vanhenen :D

Tuo alhaalla oleva kuva on taas omalla kohdallani välillä ihan päinvastoin :D silloin kun joskus harvoin juon kahvia niin aika usein se on niin että olen pirteä ja sitten kun kahvi on alkanut vaikutamaan iskee hirveä väsy :D kahvinhan pitäisi piristää? :)

484670_661726227175985_1062530233_n-norm

Eilen illalla tuli käytyä kaverini kanssa leffassa, katsomassa Kauhea Kankkunen 3. Oli kyllä ihan kelpo pätkä ja sai vielä nauraakin :) mahtuipa sitten pikkaisen draamaakin leffailtaan, kun tekstitys katosi jotain 20 minuuttia ennen loppua ja sitten se setä siellä kirosi että olisitte aikaisemmin sanoneet että tekstitys puuttuu, joku siis ilmoitti että tekstitys puuttuu. En mä ainakaan sitä tekstitystä kaivannut, oli ihan suhteellisen helposti ymmärrettävää ne kohtaukset :) juu leffa siis katkesi viideksi minuutiksi ja avot eipä leffasta enää ollutkaan paljon jäljellä, sinänsä aikast huvittavaa että elokuva piti sitten keskeyttää parin viimeisen minuutin takia :D

Hmm muhun ei oikein aiemmin ole kolahtanut tuo Bradley Cooper, mutta nyt totesin että sehän onkin jumalattoman hottis ;) <3 otin googlestakin parit kuvat

Bradley_Cooper_in_The_Hangover_WallpaperBradley%20Cooper-9-normal.jpg

Mulla meni varmaan kaks vuotta ennen kuin totesin että aikast hot Bradley onkin aww <3

Tänä vuonna olen tehnyt elokuvissa käynti ennätyksen :) eikä loppua näy, seuraavaa mielenkiintoista pätkää odotellessa :)

Eipä kai tässä nyt muuta tällä kertaa, kohta pitää taas alkaa valmistautumaan töihin lähtöön :) niin ja toivottavasti nyt tänään saataisiin sitä ukkosta, sitä kun olen tässä odotellut viimeiset kaksi viikkoa intopiukassa, mutta vielä ei ainakaan ole kohdalle osunut ukkonen, jospa tänään olisi onni myöden? :)